Fruitbox

Fruitbox! Heerlijk!

Een box vol premium kwaliteit fruit, gratis thuis of op het werk bezorgd. Laat u verrassen door minimaal 6 verschillende soorten prachtig fruit uit binnen- en buitenland. Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor de allerbeste prijs. Elke box biedt een variërend assortiment aan fruittoppers. Voor een overzicht van mogelijke fruitsoorten in de box klik hier.


Vrijblijvend uitproberen?

De proefbox is gevuld met 20 porties heerlijk vers fruit van de topkwaliteit die u van ons mag verwachten. Mocht u na het proberen van de proefbox geen behoefte aan een abonnement hebben, dan bestelt u gewoon weer vrijblijvend de proefbox.
Klik hier voor de proefbox.

 

Bestellen is simpel.

U kunt kiezen voor een proefbox of voor een wekelijkse , tweewekelijks of maandelijkse bestelling. De bestelling is door een e-mail gemakkelijk tijdelijk te stoppen of aan te zetten. Als u vandaag voor 15.00 uur bestelt, dan zorgen wij ervoor dat de box binnen 2 werkdagen bij u thuis of op het werk staat. Dit doen we gratis en door heel Nederland. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op met ons servicecenter (0522-240 279).

De makkelijkste manier om aan je wekelijkse portie vitamine C te komen!!