Boodschappenonline - Usps
€ 0,00

U hebt niets in uw winkelmandje.

OVER ONS

logo

Over boodschappenonline
Sinds 2003 is Boodschappenonline een specialist in de bevoorrading van kinderopvang en zorginstellingen. Vandaag de dag is Boodschappenonline er niet meer alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Boodschappenonline is flexibel en luistert naar zijn klanten. Dit doet hij door service op maat te bieden in de vorm van bijvoorbeeld de Fruitboxonline, haardhoutboxonline en boodschappenboxonline. Kortom, voor iedereen die de boodschappen graag verzorgd ziet worden, is Boodschappenonline de betrouwbare partner. 

Hoge kwaliteit
De kwaliteit van de producten staat voorop. Daarom voldoet de bezorging van alle boodschappen aan strenge voorwaarden, namelijk die van de HACCP-norm. Producten worden gekoeld vervoerd en de magazijnen voldoen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne.
Boodschappenonline heeft vaste bezorgers die de boodschappen afleveren op het door u gekozen adres. Zij zijn allemaal in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag). Het kan gebeuren dat niet onze eigen bezorgers uw bestelling komen afleveren. In dat geval maakt Boodschappenonline gebruik van post.nl. 

Klantgericht
Boodschappenonline luistert naar zijn klanten. Om dat optimaal te kunnen doen, beschikt Boodschappenonline over een servicecenter. Bij het servicecenter kunt u terecht met vragen over uw bestelling, als er iets onduidelijk is, maar ook als u iets retour wilt zenden. Boodschappenonline doet altijd zijn uiterste best om u optimaal van dienst te zijn.

Vaak gratis bezorgd
Boodschappenonline zorgt er niet alleen voor dat uw bestelling op het door u gekozen adres wordt afgeleverd, voor veel bestellingen geldt dat dit ook nog eens gratis gebeurt. 
Dit geldt bijvoorbeeld voor de fruitboxonline en de haarhoutboxonline. Bij de boodschappenboxonline is wel sprake van bezorgkosten. Deze kosten zijn nooit hoger dan € 4,95. Daarnaast is ons assortiment dusdanig scherp geprijsd dat u het om de prijs niet hoeft te laten.